Bouquet de Crystal { bijuterii colaj de cristale Swarovski Crystal }

Nu preocuparea pentru moda este importanta, ci cea pentru frumos: sa traiesti frumos, sa te imbraci frumos si, de ce nu, sa mananci frumos. Sa iti faca placere sa te privesti in oglinda si altora sa le faca placere sa te priveasca pe tine. Moda nu este alchimie si, cu toate acestea, iti poate schimba viata.

Termenul de "frumos" este unul relativ, subiectiv si schimbator. Lasand la o parte tendintele, exista anumite obiecte, culori, simboluri care nu se demodeaza si nu isi pierd valoarea niciodata. Bijuteriile cu pietre pretioase pot deveni traditie atunci cand sunt transmise din generatie in generatie, ducand cu ele dragostea si mandria de a fi fost purtate de bunica si mama.

pieptene_de_par_accesorii_par_mireasa_swarovski_2013_voaleta_mireasa_charm_de_paris

 
Setul de bijuterii Bouquet de Crystal este compus din cercei, pieptene de par si pandantiv realizate cu cristale Swarovski Crystal, de diferite forme si marimi. La cercei am folosit montura din argint pentru prinderea pe lobul urechii, cristal rotund, bulgaras de cristale si cristal lacrima; in total avand o lungime de aproximativ 4 cm. Pandantivul a fost realizat cu cristale lunguiete in monturi argintii din aliaj metalic, intr-un colaj tip frunza, avand lungimea de aprox. 3 cm cu tot cu agatatoare. 

Accesoriul de par de tip pieptene este realizat asemeni pandantivului, intr-un colaj de cristale in forma de floare de lungime aprox. 6 cm.

Aceste bijuterii se pot realiza pe comanda si cu alte nuante de cristale. Aici va puteti alege combinatia dorita de cristale: PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI

 

Bouquet_de_Crystal_cercei_swarovski_pentru_mireasa_bijuterii_pe_comanda_charm_de_paris

 

bijuterii_mireasa_pe_comanda_colier_cristale_swarovski_by_charm_de_paris

 

De ce iubim bijuteriile

Marea majoritate a oamenilor iubesc bijuteriile, indiferent ca sunt mai vârstnici sau mai tineri. De unde aceasta atractie? Bijuteriile raspund aspiratiei fiecaruia dintre noi de a trai mai bine, mai frumos. Ele constituie simboluri, vis, pasiune, frumusete, fala, investitie, siguranta.

Ele au marcat marile momente ale istoriei omenirii si ale vietii fiecarui om... era si este nevoie de o coroana pentru a instala pe tron un rege. Era si este nevoie de un inel pentru a celebra o casatorie.

 

bijuterii_swarovski_mirese_2013_charm_de_paris

 

bijuterii_lucrate_manual_cu_cristale_swearovski_pentru_mirese_si_ocazii_speciale_charm_de_paris

 

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222

 

Imagini accesoriu de par:

accesoriu_de_par_mireasa_pieptene_cristale_swarovski accesoriu_de_par_mireasa_pieptene_cristale_swarovski_2013