Angelina Emerald Passion - cercei Swarovski Emerald

Este o prezenta senzuala. Are un zambet cu adevarat cuceritor, par stralucitor, ochi patrunzatori, ca de felina, buze provocatoare. Este da, Angelina Jolie, frumusetea de la Hollywood care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Angelina Jolie, femeia rebela, femeia eleganta, femeia care stie ce inseamna feminitate, femeia naturala, adepta a simplitatii, femeia sofisticata, femeia exuberanta si extravaganta, femeia sensibila si femeia puternica. Nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca prin tinutele sale si prin aspectul ireprosabil al acestora.


Am realizat cerceii Angelina Passion inspirata fiind de ea si tinuta purtata la premiile Oscar de acum cativa ani. Sunt formati din cristale Swarovski de 8mm respectiv cristale lacrima de 18x13mm, nuanta Emerald. Ca alternativa, am realizat si varianta de cercei mai lungi cu minicristale bulgaras.
 
In cazul in care doresti un set asemanator cu al Angelinei, format din cercei si inel, si eventual pandantiv, se pot realiza! Trebuie doar sa imi trimiti un e-mail.

Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante de cristale. Pentru a alege combinatia dorita de cristale va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI

Mai multe bijuterii cu cristale VERZI, gasiti aici: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/verde

.

1451398 10200683489759474 1510838521 n
.
421702 10151166614655379 480773942 n

angelina cercei emerald lungi si scurti
150           

Cercei cu cristale Swarovski Palace Green Opal de 8mm in suport de argint si cristale lacrima verde Smarald, nuanta Swarovski Emerald.
Lungime totala aproximativ 3 cm.

Cercei cu cristale Swarovski de 8mm in suport de argint cu inchizatoare cu surub, minicristale mulgarasi, si cristale lacrima verde Smarald, 
nuanta Swarovski Emerald. Lungime totala aproximativ 4 cm.

Inel dreptunghiular cu cristal Swarovski Emerald de 18x13mm in suport de argint reglabil in functie de dimensiunea degetului.

.


agelina emerald love cercei si inel din argint cu cristale swarovski emerald by charm de paris 

100 lei
cutii bijuterii 2Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


comanda 222