Butoni camasa cu capete desurubabile

Butonii pentru camasa sunt un accesoriu elegant, discret, ce denota mult bun gust. O pereche de butoni pot reprezenta un cadou ideal pentru un viitor mire, fie din partea miresei, fie din partea nasilor, un cadou pentru sot, iubit, sau un cadou pe care vi-l puteti face dumneavoastra insiva. Cu siguranta acest cadou va fi unul inspirat!

Butonii sunt purtati la camasi speciale cu manseta pentru butoni. Maneca acestor camasi este o maneca dubla care se pliaza si apoi este fixata de buton. Spre deosebire de camasa clasica, camasile pentru butoni nu au nasturi la maneca. Aceasta camasa este considerata mai eleganta, in special datorita butonilor care compun tinuta, castigand o mare popularitate in ultimii ani. Este purtata si la evenimente black tie in combinatie cu smoking, dar si la tinuta mai casual fara cravata.

Butonii trebuie alesi in primul rand pe criteriul cromatic astfel incat sa fie in contrast cu camasa, putand astfel sa se faca mai usor remarcati. Ca si forma, ei ar trebui să se armonizeze cu linia generala a tinutei.  Daca tinuta are influente romantice (croi de redingotă, linii curbe, material cu elemente florale, camasa cu dantela), butoni vor fi rotunzi, ovali sau reprezentand eventual o floare. Dacă tinuta este mai sobra (smoking, cravata sau papion) butonii ar trebui să urmareasca liniile drepte avand forme geometrice clasice.

O pereche de butoni vor fi detaliul care face diferenta, care va va pune in valoarea personalitatea, tinuta si eleganta. Pretabili si pentru un om de afaceri, pentru un mire, sau pentru un participant la un eveniment important, dar si pentru o simpla petrecere unde doriti sa iesiti in evidenta prin bun gust.

Avantajul butonilor Charm de Paris este ca beneficiaza de posibilitatea schimbarii capului. Prin urmare puteti achizitiona o pereche de butoni si o multitudine de capete pentru a le asorta si potrivi diverselor tinute, situatii si evenimente la care participati.


 BUTONI DIN OTEL INOVIDABIL CU CAPETE DESURUBABILE DIN :

- OTEL INOXIDABIL (PATRATE)
CRISTALE SWAROVSKI ROSU SIAM (ROTUNDE)
- CRISTALE SWAROVSKI AQUAMARINE (ROTUNDE)
- CRISTALE SWAROVSKI BLUE MONTANA (ROTUNDE)
CRISTALE SWAROVSKI NEGRU JET (ROTUNDE)
- CRISTALE SWAROVSKI BULARASI DE CRISTALE ALBE (ROTUNDE)

210 lei

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
comanda 222 400