Emerald Gardens { bijuterii lucrate manual in colaj de cristale Swarovski Emerald }

Chiar daca rochia de mireasa este elementul principal al tinutei tale, nu trebuie sa neglijezi nici bijuteriile pe care le vei purta. Bijuteriile se aleg in functie de stilul si croiala rochiei – tine cont mai ales de decolteu – coafura, detaliile de pe rochie si nu in ultimul rand tematica nuntii.
Setul Emerald gardens este format din : colier, bratara, cercei, pieptene de par si butoni pentru mire. Toate bjuteriile au fost realizate manual, cu cristale Swarovski prin tehnica de lipire a minturilor in colaje de flori si frunze. Am folosit preponderent nuanta Emerald impreuna cu alte tonuri de verde pentru a crea acel joc de lumini si intensitati de culoare.

Cerceii au baza de prindere pe lobul urechii din argint, si o lungime totala de aprox. 3cm.

Bratara contine 2 siraguride cristale Swarovski Emerald de 8mm cu inchizatoare in forma de bulgars, cu cristale albe apricate. Componentele metalice din bratara nu sunt din argint, ci dintr-un aliaj metalic ce nu provoaca iritatii sau alergii.

Colierul a fost realizat prin tehnica lipirii monturilor metalice intr-un ansamblu de flori si frunze pentru a crea un joc vizual deosebit. Am folosit diverse nuante de verde: Swarovski Emerald, Swarovski Fern Green, Swarovski Peridot si Swarovski Green Moss. Este prevazut cu lantisor prelungitor pentru a putea fi pozitionat in functie de preferinte, mai jos, sau la baza gatului.

Accesoriul de par / Pieptenele de par a fost realizat prin aceeasi tehnica de lucru ca si colierul, pastrand tematica florilor si frunzelor. Latime 4 cm, lungime aprox. 6.5 cm.

Pentru ca Doamna sa se asorteze cu Domnul am adaugat si Butoni de camasa, cu baza din argint, cu cristale dreptunghiulare Swarovski Emerald (14*10mm). Tot pentru Domn se poate realiza pe comanda, perfect asortat butonilor, papion din matase satinata Emerald - http://www.charmdeparis.com/produse/seturi-de-bijuterii/papillon-colectia-de-papioane-gentleman/

Mai multe bijuterii VERZI, gasiti aici: http://www.charmdeparis.com/tag/verde/
Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante si forme de cristale. Pentru a alege combinatia dorita de cristale va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI

1287 lei
{ pretul se refera la set; pentru comanda partiala a componentelor din set, solicitati oferta }

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222 400