Proiect: Nunta in gradina. Tema: Nunta la malul marii

Mai avem o luna torida de vara, iar nuntile pe malul marii sunt o varianta foarte buna de a fugi din oras si de a evada intr-un spatiu fara margini. O nunta la malul marii, in gradina, sau in aer liber, este ideala pe timp de vara. In acest sens nuantele de albastru marin (aquamarine), albastru indigo, safir, pacific opal si turcoaz, imblanzite de nuantele nisipii de migdala prajita, light silk, peach sau vintage rose pot fi folosite ca paleta principala de culori atat pentru decor, flori sau accente de culoare in tinutele mirilor.


Bijuterii lucrate manual in culoarea marii si a valurilor inspumate - Cercei, bratara si accesoriu de par cu Cristale Swarovski Aquamarine si Crystal Clear.
  • Cercei sunt realizati cu prindere din argint pe lobul urechii, cate 2 bulgarasi de mini-cristale albe si lacrima de cristal Aquamarine, avand o lungime totala de aprox. 5 cm.
  • Bratara in 2 siraguri de cristale cu inchizatoare bulgaras din cristale albe, asortata cerceilor
  • Accesoriu de par cu structura metalica in forma de stea de mare, de aprox. 6 cm.
Structura metalica se realizeaza prin tehnica speciala de lipire a monturilor metalice pana la obtinerea ansamblului perfect, a bijuteriei desavarsite.

Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante. Pentru a alege combinatia dorita, va invitam sa consultati PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI din cadrul site-ului.

 
765 lei
Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222 400