Celestine { bijuterii din cristale Swarovski Emerald si Crystal }

“Priveste cu sufletul, nu cu mintea. Caci viata care va veni este deja inaintea noastra, asteptand sa deschida lumea. Observa cu atentie. Gaseste ochii care sa vada”.
Exista lucruri, locuri, oameni, care ne incanta simturile si ne dezmortesc mintea. Ne umplu de energie pozitiva si ne fac sa zambim cu sufletul.

Bijuteriile Clestine fac parte din trilogia de bijuterii statement Celestine, Calisto si Melibea - impunatoare, elegante, lucrate manual cu cristale Swarovski in diverse colaje care sa incante ochiul si inima.

Celestine reprezinta colier si cercei lucrate pe indelete cu cristale verzi Swarovski Emerald si albe Swarovski Crystal.
Cerceii sunt realizati cu prindere din argint pe lobul urechii, intr-o insiruire de cristale rotunde Swarovski Crystal si dreptunghiulare Emerald. Lungimea este de aprox. 4.5 cm.
Colierul la baza gatului in 2 siraguri de cristale unduitoare, in 2 dimensiuni (4 si 6 mm) imbratisate alaturi de cristale dreptunghiulare Emerald, intr-un dans ametitor al stralucirii.

Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante de cristale. Pentru a alege combinatia dorita de cristale va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI

640 lei
 Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
comanda 222