Calisto { colier statement din cristale Swarovski }

Nu e vreme sa ne plictisim intr-o lume atat de frumoasa! Tot ce ne inconjoara este menit sa ne invete ceva. O floare nu se gandeste sa concureze cu floarile din jur. Ea pur si simplu infloreste!
Invata sa admiri frumusetea din jur fara sa o pui la indoiala pe a ta.

Bijuteriile Calisto fac parte din trilogia de bijuterii statement Celestine, Calisto si Melibea - impunatoare, elegante, lucrate manual cu cristale Swarovski in diverse colaje care sa incante ochiul si inima.

Calisto reprezinta colier si cercei lucrate pe indelete cu cristale Swarovski alb Crystal, rosu Red Magma, cu accente aurii Crystal Golden Shadow si metalice Rose Gold.
  • Colierul la baza gatului in 2 siraguri de cristale rotunde de 6 mm incununate in centru de un medalion impunator din colaj de cristale. Cristal lacrima Swarovski Red Magma, cristale lunguiete si in forma de lacrima, intr-un dans ametitor al stralucirii.
  • Cerceii sunt realizati cu prindere din argint pe lobul urechii, intr-un colaj de cristale asortate colierului. Lungimea este de aprox. 2 cm.
Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante de cristale. Pentru a alege combinatia dorita de cristale va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI

640 lei
Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
comanda 222 400