Rapsodia { bijuterii speciale pentru mirese - poze La Voilette Alina }

Am pictat pentru draga Alina, pe dantela alba, minunate bijuterii cu sclipiri diafane si nuante pastelate de roz, peach si alb iridiscent, cu aer romantic.

Bijuteriile Rapsodia au fost realizate prin tehnica speciala de lipire a monturilor metalice in colaje cu forma de frunze. Este fascinant acest joc al cristalelor care ofera un spectacol prin simpla lor imbratisare.

Alina si-a dorit cercei, bratara si accesoriu tip cordon/centura pentru talia rochiei de mireasa. Cordonul a fost conceput astfel incat sa poata fi oricand transformat in colier si purtat si cu alte ocazii in afara de ziua nuntii.

Cerceii au fost realizati prin tehnica speciala de lipire a monturilor metalice in colaje cu forma de frunze, avand o lungime de aprox. 6cm, cu prindere din argint pe lobul urechii.

Bratara este de tip catuse, realizata prin aceeasi tehnica, in forma de frunze mai mari sau mai mici, si imbinate intr-un ansamblu omogen si delicat. Bratara se deschide in mijloc, iar cristalele mascheaza perfect imbinarea celor doua jumatati ale catusei.

Curelusa/ colier reprezinta doua frunze puse cap la cap si asortate celorlalte bijuterii.

Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante de cristale. Pentru a alege combinatia dorita de cristale va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI

Casa de piatra, Alina & Cristian!
♡ ♡ ♡
1136 lei
{ pretul se refera la set; pentru comanda partiala a componentelor din set, solicitati oferta }

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
comanda 222 400