Mosaique { bijuterii din cristale Swarovski aurii, caramizii, de bronz si sampanie }

Nici frumusetea primaverii, nici cea a verii nu are farmecul si gratia pe care le-am vazut intr-o singura infatisare a toamnei. Romanta policroma in zile cu melancolii ploioase - bijuterii din cristale Swarovski (caramizii, aurii, de bronz si sampanie), in colaje de cristale, lucrate manual.
Bijuteriile Mosaique reprezinta colaje de cristale in forma de frunze, lucrate manual din cristale Swarovski (caramizii, aurii, de bronz si sampanie).

Cercei in forma de frunza cu prindere din argint pe lobul urechii, avand o lungime de aproximativ 3 cm, asortati pieptenului de par, lucrat cu aceeasi tehica. Accesoriul de par are o lungime de aprox. 6.5 cm si aduce un plus de eleganta, subliniind detaliile sofisticate ale coafurii.

Romelia, a ales sa poarte aceste bijuterii in ziua nuntii ei, realizate special pentru a se potrivi si imbratisa armonios cu rochia, o creatie absolut superba a designerului Diana Miculit.

Pe comanda, aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante de cristale. Se vor lucra special pentru fiecare persoana in parte, adaptate solicitarilor si dorintelor acesteia.

Pentru a alege combinatia dorita de cristale va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI


223 lei 285555 lei
Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222 400