Indian Poppy {cercei clips si bratara din cristale Swarovski}

Cu o floare nu se face primavara, dar cu putina culoare si stralucire in zile mohorate de iarna putem aduce zambetul pe chipul nostru si al persoanelor pe care le incantam cu privirea. Cu bijuteriile noastre pretioase, coloram chipuri de demoazele cochete cu zambete si straluciri de cristal.

Bijuteriile Indian Poppy sunt realizate manual prin tehnica speciala de colaj al monturilor metalice pana la forma desavarsita a bijuteriei dorite. S-au folosit diverse forme si diemensiuni de cristale Swarovski in nuante de mov - Amethyst, Light Amethyst, Violet, Tanzanite si Mov cu reflexii aurii.

*** Cerceii - diametrul mediu al colajului de cristale este de 2.5 cm, iar sistemul de prindere in ureche este cu clips din argint.
*** Bratara - diametrul mediu al colajului de cristale este de 5 cm, cu sirag de cristale de 8 mm si inchizatoare cu lantisor prelungitor pentru fixarea la lungimea dorita.
Componentele metalice sunt din aliaj metalic rodinat, nu contin nichel, deci nu provoaca alergii sau iritatii.

Acest model de cercei se poate realiza intr-o multitudine de nuante. Pentru a alege nauntele dorite va invit sa consultati PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI

Mai multe bijuterii in diverse nuante de MOV - http://www.charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/mov
Model similar de cercei - RED POPPY - http://www.charmdeparis.com/magazin/item/293-red-poppy-cercei-clips-cu-cristale-swarovski-siam

540 lei
 Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222 400