Silver Night - piepteni de par cu cristale Swarovski

Pieptenele de par este o alegere buna pentru o coafura romantica si eleganta. Il poti folosi pentru a ridica parul din zona tamplelor, pentru a tine parul dat pe spate, pentru a pune accent pe o anumita parte a fetei, sau pentru a pune in valoare un coc sau o coafura interesanta.
 
 
silver_night_piaptan_cu_cristale_swarovski_silver_night_bijuterii_swarovski_by_charm_de_paris

Cei 2 piepteni Silver Night i-am realizat de curand pentru o doamna distinsa si extrem de eleganta. Am folosit suport metalic dantelat de 5cm, cristale Swarovski Silver Night, nou aparute in familia de cristale Swarovski, de diverse dimensiuni pentru a crea un efect de floare dantelata, delicata dar patrunzatare.
 
Fie ca vorbim despre cercei, bratari, coliere sau posete, accesoriile sunt, fara doar si poate, elementele care dau un plus tinutei pe care o alegi. Bineinteles ca atunci cand iti pui aceste piese ai in vedere, in principal, hainele pe care le-ai ales, pentru ca nu-ti doresti, cu siguranta, sa creezi o tinuta care sa nu te avantajeze.
 
Alte modele de pieptene de par cu cristale Swarovski gasesti AICI!
Alege cristalele Swarovski din paleta de cristale, trimite un e-mail pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si impreuna alegem suportul dantelat si formele de cristale pentru accesoriul de par pe care ti-l doresti!

piepteni de par swarovski cristale negre
 
silver_night_bijuterii_cu_cristale_swarovski_piaptan_agrafa_cu_swarovski_agrafa_dantelata_by_charm_de_paris
170_lei
 
{Pretul se refera la 1 pieptene}


cutii bijuterii 2

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
 Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


comanda 222