Curajosul Eduard { ornament din fetru baieti }

Ornament special realizat pentru ziua micutul Eduard, mare admirator al curajosului Spiderman, personalizat cu nume lui.  Cu cat decoratiunile sunt mai originale, cu atat petrecerile micutilor vor fi mai apreciate.

Iata o idee draguta pentru decorarea camerei copilului vostru, a petrecerilor tematice, a serbarilor sau evenimentelor la care participa. Personajele indragite de ei, cum este Spiderman, Elsa, Micky Mouse si multi altii sunt reale bucurii pentru cei mici, ulterior putand fi folosite pentru decorarea camerei.

Ornament in forma de panza de paianjen si Spider Man, personalizat cu nume (Eduard, in cazul acesta), realizat in intregime la mana (desenat, decupat si cusut) din fetru de foarte buna calitate. Atat numele cat si restul elementelor sunt in relief, confectionate din fetru umplut cu vatelina. Dimensiuni: intreg ornamentul nasoara aprox. 35cm/40cm, litere de aprox. 6 cm si figurina Spiderman de 15/20 cm.

Este un autentic produs artizanal realizat cu multa grija si atentie la cele mai mici detalii, ceea ce il face de fiecare data unic si original. Un obiect ce ramane in timp si incalzeste cu adevarat inima.
Orice ornamentul realizat de noi, poate fi personalizabil cu numele copilului vostru si se poate confectiona in culorile preferate (in functie de sexul copilului) si cu tema dorita.spiderman ornament fetru decoratiuni bebe pe comanda
spiderman ornament camera copii 3 n