Sa fii mireasa nu-i deloc usor. Trebuie sa gasesti acea imagine, acea cofura, rochie, acel machiaj si mai presus de toate, bijuteriile care sa accentueze si sa atraga atentia asupra punctelor cheie ale tinutei. Ai o coafura sofisticata pe care un voal lung ar face-o sa paleasca, atunci recomand o voaleta cu pieptene de par din cristale Swarovski.

In ceea ce priveste culoarea aleasa, in marea majoritate a cazurilor, miresele aleg sa fie in armonie cu tema nuntii, sa se asorteze cu buchetul de flori sau cu pantofii, cu detalii din tinuta sotului (cravata/papionul, butonii), sau cu tinutele domnisoarelor de onoare.

O nunta formala va impune o tinuta clasica, o rochie eleganta, fara extravagante de culoare sau decolteuri indraznete. Bijuteriile trebuie sa fie clasice. Perle daca mireasa nu este superstitioasa, sau cristale in nuante Emerald, Sapphire, Burghundy.

Nunta in aer liber va da frau liber imaginatiei si cale libera taieturilor indraznete cat si culorilor vesele, care se pot regasi atat in decor cat si pe rochia de mireasa, accesorii sau bijuterii – de exemplu flori de cristal intr-o impletitura lejera de tip boho.

Nunta eleganta desfasurata in cadrul unor locatii still ballroom va impune o rochie sofisticata pusa in valoare si de bijuterii pe masura cadrului. Se preteaza accesorii de par din cristale, de inspiratie The Great Gatsby.