charmdeparis

Atelier Charm de Paris

Charm de Paris – bijuterii si accesorii – a luat nastere din dragoste pentru frumos, pentru lucruri mesterite cu pasiune si indemanare, din fascinul Parisului si a elegantei sale desuete, din acea „joie de vivre” specifica serilor pe Champs Elysees si nu in ultimul rand din dragostea pentru bijuterii si povestea pe care o spun despre fiecare dintre noi atunci cand le purtam.

Charm de Paris reprezinta bijuterii unicat sau de serie mica, manufacturate / confectionate manual cu Cristale Swarovski, margele din sticla de Boemia, perle Swarovski, perle de apa dulce, pietre naturale si materiale textile atent alese (matase, organza, dantela si plasa cu ochiuri mari pentru voalete si accesorii de par). In ceea ce priveste monturile bijuteriilor, se folosesc metale precum argint, bronz, cupru si aliaje metalice care nu contin nichel (deci nu provoaca alergii sau iritatii).

Bijuteriile Charm de Paris se adreseaza femeilor de orice varsta, cu un dezvoltat simt al elegantei, cu dragoste de viata si de bjuterii ce nu reprezinta doar obiecte, ci amintiri pretioase. Acelea care stiu ca bijuteria a fost creata, manufacturata cu migala si dedicare, special pentru a fi purtata cu gratie.

Nu neglijam nici Domnii, oferindu-le accesorii elegante in colectia „Gentleman”, pentru evenimente importante din viata lor, pentru intalniri de afaceri sau pentru a accesoriza o tinuta chic-eleganta si a incanta ochiul interlocutorului.

Procesul de manufacturare

Realizarea bijuteriilor presupune atentie, indemanare, pasiune pentru detaliu si frumos. Multumirea persoanei ce va purta bijuteria reprezinta incununarea rabdarii, devotamentului si atentiei acordate fiecareia in parte.

Creatia porneste de la idee/ concept, urmata de pregatirea componentelor, executia structurii metalice si finalizata cu montarea perlelor sau cristalelor. Structura metalica se realizeaza prin tehnica speciala de lipire a monturilor metalice pana la obtinerea ansamblului perfect, a bijuteriei desavarsite.

Charm de Paris indeplineste dorintele celor care vor sa poarte bijuteria perfect asortata unei tinute, cadru sau imprejurare. De la evenimente in familie pana la seri glam intr-un cadru elegant, festiv, bijuteriile Charm de Paris sunt versatile si sofisticate in acelasi timp.

Parteneriate si colaborari

Materialele pretioase pe care le folosim in procesul de confectionare, atentia la detaliu si modelele mereu noi si adaptate tendintelor in materie de bijuterii dar si cerintelor si tiparelor fiecarei persoane in parte (precum un costum croit pe comanda) ne-au adus in atentia companiilor mari care ofera partenerilor de afaceri cadouri CORPORATE elegante, personalizate si specifice anumitor campanii de promovare sau evenimente speciale.

De asemeni, ne putem lauda cu numeroase colaborari cu reviste de specialitate, site-uri, fashion bloggeri, stilisti si fashion PRi care ne solicita creatiile pentru evenimente, foto-shootinguri si campanii media, dar si aparitii televizate. Colaboram cu saloane de rochii de mireasa si site-uri dedicate viitoarelor mirese. De-a lungul timpului, am aparut in reviste de specialitate cu pictoriale sau foto-shootinguri cu rochii de mirese si rochii de seara pentru evenimente speciale.

Insa, mai mult decat orice, bucuria, mandria si entuziasmul cu care clientele noastre poarta bijuteriile Charm de Paris dau sens existentei noastre ca brand si reprezinta multumirea suprema.

Pentru ca oricarei femei ii plac bijuteriile, stralucirea, atingerea lor si culorile captivante…
Pentru ca fiecare dintre noi isi doreste sa fie unica in felul ei si sa atraga atentie prin ceva aparte, deosebit…
Pentru ca o bijuterie este pusa in valoare de persoana care o poarta si la randul ei aduce distinctie si
rafinament acesteia…
Pentru ca poarta in ele eleganta, romantismul si eternul charm parisian…
Pentru ca ne amintesc de momente deosebite din viata noastra…
Pentru ca sunt pretioase si nemuritoare…