Charm de Paris

Atelier Charm de Paris

Charm de Paris – fine tailored jewelry – a luat nastere in anul 2009, din dragoste pentru frumos, pentru lucruri mesterite cu pasiune si indemanare, din fascinul Parisului si a elegantei sale desuete, din acea „joie de vivre” specifica serilor pe Champs Elysees si nu in ultimul rand din dragostea pentru bijuterii si povestea pe care o spun despre fiecare dintre noi atunci cand le purtam. 

In anul 2022, prin schimbarea identitatii vizuale aducem oda Florii Soarelui, cu un logo nou, cu o conceptie noua, insa cu aceeasi pasiune si dragoste pentru lumina si frumos.  

Prin tot ceea ce creem, credem ca poti primi si raspandi stralucire, asa cum Floarea Soarelui nu doar in zilele luminoase ci si in cele intunecate, urmareste, preia si raspandeste stralucirea primita de la Soare. Credem ca poti deveni un reper luminor, mereu remarcabil.

Modul in care iti dam stralucirea este prin crearea unor bijuterii cu design simplu, distinct si usor de purtat.

Tu capeti stralucirea, iar bijuteriile prind viata!

Charm de Paris reprezinta bijuterii unicat sau de serie mica, manufacturate / confectionate manual cu Cristale Swarovski, margele din sticla de Boemia, perle Swarovski, perle de apa dulce, pietre naturale si materiale textile atent alese (matase, organza, dantela si plasa cu ochiuri mari pentru voalete si accesorii de par). In ceea ce priveste monturile bijuteriilor, se folosesc metale precum argint, bronz, cupru si aliaje metalice care nu contin nichel (deci nu provoaca alergii sau iritatii).

Bijuteriile Charm de Paris se adreseaza femeilor de orice varsta, cu un dezvoltat simt al elegantei, cu dragoste de viata si de bjuterii ce nu reprezinta doar obiecte, ci amintiri pretioase. Acelea care stiu ca bijuteria a fost creata, manufacturata cu migala si dedicare, special pentru a fi purtata cu gratie.

Nu neglijam nici Domnii, oferindu-le accesorii elegante in colectia „Gentleman”, pentru evenimente importante din viata lor, pentru intalniri de afaceri sau pentru a accesoriza o tinuta chic-eleganta si a incanta ochiul interlocutorului.

Procesul de manufacturare

Realizarea bijuteriilor presupune atentie, indemanare, pasiune pentru detaliu si frumos. Multumirea persoanei ce va purta bijuteria reprezinta incununarea rabdarii, devotamentului si atentiei acordate fiecareia in parte.

Creatia porneste de la idee/ concept, urmata de pregatirea componentelor, executia structurii metalice si finalizata cu montarea perlelor sau cristalelor. Structura metalica se realizeaza prin tehnica speciala de lipire a monturilor metalice pana la obtinerea ansamblului perfect, a bijuteriei desavarsite.

Charm de Paris indeplineste dorintele celor care vor sa poarte bijuteria perfect asortata unei tinute, cadru sau imprejurare. De la evenimente in familie pana la seri glam intr-un cadru elegant, festiv, bijuteriile Charm de Paris sunt versatile si sofisticate in acelasi timp.

Parteneriate si colaborari

Materialele pretioase pe care le folosim in procesul de confectionare, atentia la detaliu si modelele mereu noi si adaptate tendintelor in materie de bijuterii dar si cerintelor si tiparelor fiecarei persoane in parte (precum un costum croit pe comanda) ne-au adus in atentia companiilor mari care ofera partenerilor de afaceri cadouri CORPORATE elegante, personalizate si specifice anumitor campanii de promovare sau evenimente speciale.

De asemeni, ne putem lauda cu numeroase colaborari cu reviste de specialitate, site-uri, fashion bloggeri, stilisti si fashion PRi care ne solicita creatiile pentru evenimente, foto-shootinguri si campanii media, dar si aparitii televizate. Colaboram cu saloane de rochii de mireasa si site-uri dedicate viitoarelor mirese. De-a lungul timpului, am aparut in reviste de specialitate cu pictoriale sau foto-shootinguri cu rochii de mirese si rochii de seara pentru evenimente speciale.

Insa, mai mult decat orice, bucuria, mandria si entuziasmul cu care clientele noastre poarta bijuteriile Charm de Paris dau sens existentei noastre ca brand si reprezinta multumirea suprema.

Fi o Floare a Soarelui, îndrăgostită de Lumina, captand si dăruind stralucire!

Prin tot ceea ce creem, credem că poți primi și raspandi strălucire, așa cum Floarea Soarelui nu doar în zilele luminoase ci și în cele întunecate, urmărește, preia și răspândește strălucirea primită de la Soare. Credem că poți deveni un reper luminos, mereu remarcabil.

Modul în care îți dăm strălucirea este prin crearea unor bijuterii cu design simplu, distinct și ușor de purtat.

Tu capeti strălucirea, iar bijuteriile prind viată!